L’entitat de certificació DNV ha acreditat, per mitjà de la ISO 9001,
la garantia del servei i la satisfacció del client per part de Parlem

 

Barcelona, 20 de juliol de 2021. – Parlem Telecom rep la certificació internacional ISO 9001 que acredita que els procediments, els indicadors de qualitat i els mecanismes de control de l’operadora de telecomunicacions garanteixen l’excel·lència del servei i la satisfacció del client.

Aquest reconeixement a un sistema de gestió de qualitat és coherent amb el compromís de l’operadora catalana d’oferir un bon servei, un bon producte, amb una atenció personalitzada i en català. Parlem Telecom és una empresa jove, dinàmica i àgil, en procés d’expansió i que té com a factors diferencials la proximitat, la modernitat i la catalanitat.

Els procediments de la companyia ja estan molt orientats i establerts cap a la qualitat del servei i la satisfacció del client però, amb l’auditoria, s’han optimitzat i millorat la monitorització i els indicadors que permeten conèixer millor les necessitats dels usuaris i assolir l’excel·lència. En l’obtenció d’aquest certificat han participat la consultora ISOCAT (Molins de Q) i l’entitat de certificació DNV.