• L’experiència en entorns digitals innovadors de Llorens, que és exdirector general de la fintech bnc10, és un dels motius de la seva incorporació, amb la qual Parlem afrontarà els seus reptes de creixement orgànic dels propers quatre anys.
  • Llorens, que és llicenciat en Investigació i tècniques de mercat i Executive MBA per IESE, té àmplia experiència en l’entorn d’start-ups (bnc10, Atta Community, Imagine Creativity Center) i també com a spin off de grans corporacions (imaginBank-CaixaBank).

Barcelona, 29 de novembre de 2021. – Parlem Telecom ha nomenat Albert Llorens Albareda, exdirector general de la fintech bnc10, com a nou Director de Creixement de Negoci (Chief Growth Officer). Llicenciat en Investigació i tècniques de mercat, i Executive MBA per IESE, Llorens acumula una dilatada experiència en la creació, sortida al mercat i creixement d’start-ups (bnc10, Atta Community, Imagine Creativity Center) i també com a responsable de desenvolupament i creixement empresarial en spin-offs de grans corporacions (imaginBank-CaixaBank). És aquesta experiència en entorns digitals, amb fort caràcter innovador i de ràpid creixement, el que ha fet que l’operadora de telecomunicacions catalana confiï en el directiu per afrontar els reptes de creixement orgànic de cara als propers quatre anys.

“Em fa especial il·lusió incorporar-me a un dels projectes amb més creixement i ambició del nostre país. Posar la tecnologia al servei de les persones i tenir un enfocament just, honest i de proximitat és cada cop més necessari i a Parlem Telecom tenim els ingredients necessaris per fer-ho possible”, ha assegurat Llorens després del nomenament.

Amb aquesta incorporació, Parlem Telecom reforça el seu equip directiu per tal d’accelerar el seu creixement orgànic. En concret, Albert Llorens es farà càrrec dels equips de Comunicació, Màrqueting, Producte i Canals no presencials de la companyia catalana amb l’objectiu d’incrementar la captació de clients. L’entrada del directiu a l’ermpresa, sumada al creixement inorgànic que Parlem Telecom materialitzarà durant el primer trimestre de 2022, vol consolidar la bona posició de l’operadora al mercat de les telecomunicacions. Actualment, Parlem Telecom és la companyia del sector que més creix al territori Espanyol i la quarta de tot Europa.