•  L’operadora de telecomunicacions signa un acord amb l’entitat poliesportiva dins de la seva estratègia d’arrelament al Baix Penedès, on inaugura avui la seva primera botiga física, situada al Vendrell (C/ Baixada de Sant Miquel, 5)
  • El conveni, que han signat Montse Jané (presidenta del C.E. Vendrell), Ernest Pérez-Mas (CEO de Parlem Telecom) i Joan Josep Jané (ambaixador de Parlem al Baix Penedès), contempla la incorporació del logo de l’operadora a totes les equipacions de les seccions de futbol, hoquei patins i patinatge
  •  L’acord reforça l’aposta decidida de Parlem per impulsar l’esport català, ja que l’operadora patrocina la primera divisió estatal d’hoquei patins (Parlem Ok Lliga), l’equip Club Patí Calafell i la Primera Lliga Catalana d’eSports

 

El Vendrell, 3 de desembre de 2021. – El Club d’Esports Vendrell, una entitat centenària molt arrelada a la comarca del Baix Penedès, recupera des d’avui impuls econòmic gràcies a una aliança estratègica amb Parlem Telecom, que li permetrà tornar a créixer esportivament a mig termini. L’operadora de telecomunicacions catalana serà el principal patrocinador del club poliesportiu i, des de la propera jornada, el logo de Parlem Telecom s’incorporarà a la part frontal de les equipacions de totes les categories de les seccions de futbol, hoquei patins i patinatge artístic. El conveni, que és per a les temporades 2021/2022 i 2022/2023, l’han formalitzat avui al Vendrell la presidenta del club, Montse Jané, i el CEO de l’operadora, Ernest Pérez-Mas. L’acord l’ha facilitat l’empresari Joan Josep Jané, que és l’ambaixador de Parlem al Baix Penedès i a diverses localitats tarragonines (Roda de Barà, Creixell, Torredembarra, Altafulla) i que avui també ha signat el conveni.

L’aliança entre ambdues organitzacions s’emmarca dins de l’estratègia de creixement al Baix Penedès de Parlem Telecom, que aquest vespre inaugura oficialment la seva primera botiga física al municipi del Vendrell (C/ Baixada de Sant Miquel, 5). L’obertura d’aquest establiment, que és l’espai que s’ha triat per la signatura aquest migdia de l’acord amb el club poliesportiu, forma part del pla de la companyia per fomentar la proximitat vers els seus clients a tot el territori català, on s’han inaugurat més d’una desena de botigues en els últims mesos. Aquest pla d’obertura de botigues de Parlem Telecom suposarà una inversió d’1 milió d’euros a Catalunya entre 2021 i 2022.

En la presentació de l’aliança estratègica, Montse Jané ha agraït la implicació de Parlem Telecom en l’esport català i ha assegurat que el Club d’Esports Vendrell és “una entitat històrica i que, gràcies en part a aquest acord, encara li queda molta història per escriure”. La presidenta del club poliesportiu també ha ressaltat la magnitud del patrocini de l’operadora, ja que no afecta només als equips semi professionals de les seccions, sinó també a tota la base d’aquestes. Per la seva banda, Ernest Pérez-Mas ha reivindicat l’aposta de Parlem Telecom pel Baix Penedès, “una comarca fonamental per a la nostra companyia i on l’hoquei patins és un esport molt celebrat”, i ha confiat en què aquesta aliança permeti créixer al Club d’Esports Vendrell i reforci l’arrelament de l’operadora a la comarca, tot celebrant l’obertura de la botiga del Vendrell. Per últim, Joan Josep Jané ha destacat que aquest acord no serà l’únic que durà a terme Parlem Telecom al Baix Penedès, ja que la previsió és que l’operadora de telecomunicacions participi en altres activitats culturals del territori, com poden ser festes majors, la colla castellera dels Nens del Vendrell o els Diables del Vendrell.

L’acord entre Parlem Telecom i el C. E. Vendrell consolida l’aposta decidida per l’esport català de l’operadora en els últims mesos. En concret, Parlem Telecom ha esdevingut aquest 2021 el patrocinador principal de la primera divisió estatal masculina d’hoquei patins (que ha passat a anomenar-se enguany Parlem Ok Lliga), de la 1a Lliga Catalana d’eSports organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i d’un altre equip d’hoquei sobre patins i patinatge artístic històric del país, el Club Patí Calafell.