Organigrama directiu

Ernest Pérez-Mas (President i CEO)

Llicenciat en telecomunicacions, ha cursat màster de Management i Vendes i Màrqueting a IESE i ESADE. Amant de les llengües, domina 7 idiomes.
Ha treballat durant vint anys en diversos càrrecs a nivell EMEA per a companyies tecnològiques europees i nord-americanes amb responsabilitats de direcció territorial o de divisió corporativa. Com a emprenedor, ha fundat diverses companyies tecnològiques, entre elles Parlem Telecom, companyia que el Financial Times situa com a dos anys consecutius, amb les 4 de major creixement a Europa. La seva missió és dur a la companyia a facturar >100M€ el 2024 i consolidar l’expansió internacional i el seu lema, Donec Perficiam, fins a reeixir.

Ignasi Tribó (Director Corporatiu General)

Llicenciat en direcció i administració d’empreses per l’ IQS, amb un executive MBA a IESE s’ha especialitzat a Harvard en estratègies d’aportació de valor al comitè de direcció. Mentor d’emprenedoria a l’ IQS Tech Factory i al IESE (WeGrow) i Business Angel i cofundador en diferents start-ups.

Amb una sòlida experiència com a auditor i consultor a PwC, la seva passió per projectes de gran creixement i el món de les empreses emergents, el porta a fundar diferents companyies, així com assessorar en estratègies de creixement orgànic i inorgànics i optimització de negocis. S’ha unit a l’equip de Parlem per liderar l’àrea Corporativa i els projectes de M&A, a més de participar en l’estratègia de creixement, les rondes de finançament, la relació amb la borsa i membre del Consell Assessor.

Jordi Simó (Control de Gestió)

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la UAB, amb un Màster en Direcció Financera i comptable de l’empresa (especialitzat en controlling) a la UPF i actualment cursant l’Executive màster in Finance a ESADE.

Aporta 6 anys d’experiència com a controller en multinacionals Alemanyes (Jungheinrich líder del sector logístic i GFT consultora tecnològica FINTECH).
La seva missió és vetllar per l’excel·lència operativa i financera de totes les empreses que formen part del Grup Parlem.

Guillem Pous (Director Negoci d’Energia)

Després de treballar i col·laborar al creixement durant vint anys al grup Empúries Oils, empresa dedicada entre altres coses al món dels carburants, i preveient el canvi de les necessitats energètiques de la societat, crea el 2020 juntament amb altres socis Ecolium Energia. Dirigeix l’empresa dedicada a la comercialització d’energia i instal·lacions de plaques solars amb l’objectiu clar d’expandir-se, el 2022 s’uneix al projecte de Parlem per accelerar-ne el creixement.

Apassionat per la tecnologia solar, actualment dirigeix la divisió de fotovoltaica de Parlem Energia i s’ocupa de traslladar tota la seva experiència i coneixement al grup, així com buscar el mètode de treball per engranar de la forma més eficaç tot el personal que intervé en una instal·lació.

El seu repte està present al mercat de fotovoltaica a Catalunya, València i Balears.

Manolo Ginart (Director Área Telco)

Enginyer Tècnic en Telecomunicacions per la UPC i amb un postgrau en direcció i gestió de qualitat.

Aporta més de vint-i-quatre anys d’experiència en operadores líders de telecomunicacions (ONO i Vodafone) dins les àrees de Disseny de xarxa, Operació i Manteniment de Xarxa, desplegament de Xarxa fixa i mòbil, i liderant com a Project Manager projectes especials.

Des de la seva incorporació a Parlem el 2020, és el responsable del desplegament de xarxa pròpia, la integració tecnològica de les operacions de M&A i les Operacions de Xarxa de l’operadora.

Alícia Ollé (Directora d’Operacions Client)

Enginyera Tècnica en Sistemes de Telecomunicació, i màster en Telemàtica a la UPC, completa la seva formació amb un màster en e-Business a La Salle.

Aporta més de vint anys d’experiència en operadores líders de telecomunicacions, exercint com a directora d’operacions al client a Eurona i directora d’operacions telco i client a Kubi Wireless.

S’uneix a l’equip directiu l’any 2018 amb el repte de fer de Parlem, una operadora referent en la gestió del client. La seva missió és vetllar per la satisfacció dels clients i oferir la millor experiència de servei possible mitjançant la innovació i la tecnologia i tenint com a pilars els valors de la companyia.

Xavier Granollers (Director IT)

Enginyer Superior en Informàtica i amb un màster en gestió de projectes a més de formacions diverses en intel·ligència artificial i agile.

Acumula una experiència de més de vint anys com a professional en el món online i de desenvolupament. Ha col·laborat en companyies líders en el seu sector com Anuntis, Infojobs, Autoscout i KidsAndUs. Aprofitant l’oportunitat de treballar en entorns multiculturals a diversos països incloent Europa i Amèrica Llatina.

Basant-se en resultat d’aquest bagatge laboral la seva missió és a la companyia és aportar la seva experiència en les àrees d’IT management, sistemes d’informació i donar suport a les activitats i projectes de la resta de les àrees.

Jaume Llobet (Director de Finances i Administració)

Comença la seva trajectòria professional com a auditor a Arthur Andersen & Co. Exerceix a HanesBrand Spain S.A. com a CFO durant un període de més d’11 anys, sent una peça clau en la transformació de la marca de fabricant a comercialitzadora així com en la transformació mercantil i accionarial del grup.

Posteriorment, atret pel món de les start-ups decideix unir-se a Volta Motorbikes al 2017. La seva experiència en diferents àmbits i la seva proximitat al negoci aporta a Parlem una Direcció Financera estratègica, propera a l’inversor i capaç d’adaptar-se al ritme de creixement i necessitats del projecte amb la rigorositat del mercat de valors.

David Ayats (Director de Negoci Residencial i Empreses)

Tècnic sup. en Desenvolupament d’aplicacions informàtiques ,Sistemes i Postgrau de Cloud i empresa per la UPC, amb un PDG a IESE. Actualment cursant un grau de Màrqueting i investigació de mercats (UOC)
Ocupa posicions de CTO i Director General en empreses d’IT desde l’any 2003. L’any 2013 passa a ser director general del Grup Infoself, fins a unir-se amb el seu equip al projecte Parlem.

Actualment, és membre de l’acceleradora d’empreses smartup (IESE) i vicepresident de l’Uni Girona (Bàsquet Professional Femení des de l’any 2015).

La seva missió és aportar tot el coneixement de les necessitats en l’àrea d’informàtica, sistemes i ciberseguretat de les empreses per tal d’aportar solucions de valor tecnològic i productes d’alt valor afegit a la nostra cartera per empreses.

El seu repte és portar a Parlem Empreses a ser un referent i partner de confiança del teixit empresarial del territori.

Gabriel Castelló (Director territorial d’Aproop)

Des de l’any 1996 està vinculat al mercat de les telecomunicacions i solucions TIC. Va passar per l’antiga Airtel Móvil, avui Vodafone, en tots els seus segments de negoci des de 1997 al 2000 (amb el premi al millor executiu Pimes Llevant l’any 1999). Després, va estar, quasi dos anys com a responsable territorial a l’empresa anglesa Crane Telecommunications. Després de la pionera experiència amb les centraletes IP, quasi tretze anys els va dedicar a BT Global Services, filial de la telefònica britànica a l’Estat espanyol, com a gerent dels canals indirectes de Wholesale, SOHO & SME al territori de la Comunitat Valenciana, la Regió de Múrcia i les Illes Balears.

Aquesta evolució personal i professional li ha donat un gran bagatge en la gestió i motivació d’agents i equips comercials, vendes indirectes, wholesale en general i distribució minorista en particular, experiència que va aplicar des de 2016 fins al 2022 a l’emprendre el repte professional de captar la xarxa d’agents de Negocis del Grup MásMóvil en la territorial de Llevant i Balears.

Després de més de vint-i-sis anys d’experiència al sector, el gener del 2023 s’uneix a l’empresa com a director territorial d’Aproop Telecom, filial de Parlem en la Comunitat Valenciana, on està duent a terme el posicionament de la companyia dins del sector tecnològic i l’obertura de noves línies de negoci.