Organigrama directiu

Ernest Pérez-Mas (President i fundador)

Llicenciat en telecomunicacions, ha cursat màster de Management i Vendes i Marketing a IESE i ESADE. Amant de les llengües, domina 7 idiomes.

Ha treballat durant 20 anys en diversos càrrecs a nivell EMEA per a companyies tecnològiques europees i nord-americanes amb responsabilitats de direcció territorial o de divisió corporativa, Com a emprenedor, ha fundat diverses companyies tecnològiques, entre elles Parlem Telecom, companyia que el Financial Times situa com a dos anys consecutius, amb les 4 de major creixement a Europa. La seva missió és dur a la companyia a facturar >100M€ al 2024 i consolidar l’expansió internacional i el seu lema, Donec Perficiam, fins a reeixir..

Ignasi Tribó (Director Coorporatiu)

Llicenciat en direcció i administració d’empreses per l’ IQS, amb un executive MBA a IESE s’ha especialitzat a Harvard en estratègies d’aportació de valor al comitè de direcció. Mentor d’emprenedoria a l’ IQS Tech Factory i al IESE (WeGrow) i Business Angel i cofundador en diferents start-ups.

Amb una sòlida experiència com a auditor i consultor a PwC, la seva passió per projectes de gran creixement i el món de les empreses emergents, el porta a fundar diferents companyies, així com assessorar en estratègies de creixement orgànic i inorgànics i optimització de negocis. S’ha unit a l’equip de Parlem per liderar l’àrea Corporativa i els projectes de M&A, a més de participar en l’estratègia de creixement, les rondes de finançament, la relació amb la borsa i membre del Consell Assessor

Octavi Sánchez (Director Estratègia i M&A)

Llicenciat en Adm. i Direcció d’Empreses per la Universitat de València i Diplomat en C. Empresarials. Màster Borsari i Fro. en la Fundació de Est. Borsaris i Fros. de la Borsa de València.

Inicia la seva carrera professional en Arthur Andersen (Deloitte en l’actualitat) en la Divisió d’Auditoria.
Del 2003 al 2016 exerceix en el sector de la banca, ocupant càrrecs de rellevància com a director Financer del Grup Bancaixa Gestió d’Actius i Banca Privada, Director General de Bancaixa Fons, i posteriorment Director de Negoci de Bankia Borsa.

Al 2016 s’incorpora al sector de les Telecomunicacions, com a Conseller Executiu i CFO del grup Nethits Telecom Group, creant l’Operador de Telecomunicacions Octel Telecom & Tech.

Al març de 2021, uneix Octel a Parlem Telecom, llançant un nou projecte i una nova marca Aproop! telecom a la Comunitat Valenciana, passant a ser el Conseller Delegat d’ Aproop Telecom! I formant part del Consell d’Administració de Parlem Telecom.

La seva experiència formant part del Consell d’Adm. de diverses Companyies cotitzades i no cotitzades entre les quals destaquen Ibèria, NH Hotels, Metrovacesa, Realia, Arcalia Patrimonis, Bancaixa Fons, Nethits, etc. Aporta solvència a l’ equip directiu de Parlem.

Manolo Ginart (Director Área Telco)

Enginyer Tècnic en Telecomunicacions per la UPC i amb un post grau en direcció i gestió de qualitat.

Aporta més de 24 anys d’experiència en operadores líders de telecomunicacions (ONO i Vodafone) dins les àrees de Disseny de xarxa, Operació i Manteniment de Xarxa, desplegament de Xarxa fixa i mòbil, i liderant com a Project manager projectes especials.

Des de la seva incorporació a Parlem al 2020, és el responsable del desplegament de xarxa pròpia, la integració tecnològica de les operacions de M&A i les Operacions de Xarxa de l’operadora.

Herminio Ruiz (Director IT i Sistemes)

Apassionat per la tecnologia i les comunicacions amb esperit emprenedor.

Ha fundat i exercit desde l’any 2009 com a gerent i responsable de l’àrea tecnològica d’operadors de telecomunicacions a la província d’Alacant

El 2017 va iniciar un projecte a Mèxic (Cancún) especialitzat en desplegaments de xarxa GPON per al sector Hoteler com a responsable del desenvolupament i consolidació d’una empresa internacional que ofereix serveis d’integració TI a tot el Carib.

Actualment forma part de l’equip directiu de Parlem Telecom com a Director de l’àrea IT i de Sistemes aportant tot el seu coneixement de la xarxa als sistemes IT de la companyia amb l’objectiu d’integrar i crear un entorn compartit per a totes les empreses del grup que doni resposta al negoci de manera àgil, simple i eficaç.

Alícia Ollé (Responsable d’Operacions)

Llicenciada en Enginyeria Tècnica en Sistemes de Telecomunicació, i màster en Telemàtica a la UPC,  completa la seva formació amb un màster en e-Business a La Salle.

Aporta més de 20 anys d’experiència en operadores líders de telecomunicacions, exergint com a directora d’operacions al client a Eurona i Kivi Wireless.

S’uneix a l’equip directiu fa 4 anys amb el repte de fer de Parlem, una operadora referent en la gestió del client. La seva missió és vetllar per la seva satisfacció i oferir la millor experiència de servei possible mitjançant la innovació i la tecnologia i tenint com a pilars els valors de la companyia.

Com a directiva en el sector Telco, participa activament en iniciatives que impulsin la presència de la dona en el sector STEM i en les que lluiten per reduir la bretxa digital.

Albert Llorens (Responsable de Creixement)

Tècnic sup. en Desenvolupament  d’aplicacions informàtiques ,Sistemes i  Postgrau de Cloud i empresa per Llicenciat en investigació de mercats, màrketing, estadística i economia, amb un Executive MBA a IESE i dos màsters de màrquetings per la Universitat de Barcelona.

S’uneix al projecte de Parlem amb la missió de liderar l’estratègia de creixement de la companyia. Liderant les àrees de màrketing, producte i coordinant els diferents canals de venda, per tal d’oferir els serveis més atractius i competitus als nostres clients de la manera més adient.

En el seu bagatge aporta coneixement del sector fintech i e-commerce, com a CEO va liderar el projecte de creació del primer neobanc barceloní; bnc10 i diferents projectes d’innovació digital així com excercint funcions de responsable de creixment en la banca mòvil a ImaginaBank.

Entusiasta del creixement empresarial, les Fintech, Màrqueting i el Branding.

David Ayats (Director Parlem Empreses)

Tècnic sup. en Desenvolupament  d’aplicacions informàtiques ,Sistemes i  Postgrau de Cloud i empresa per la UPC, amb un PDG a IESE. Actualment cursant un grau de Màrqueting i investigació mercats (UOC)
Ocupa posicions de CTO i Director general en empreses de IT desde l’any 2003. A l’any 2013 passa a ser director general del Grup Infoself,  fins a unir-se amb el seu equip al projecte Parlem.

Actualment és membre de l’acceleradora d’empreses smartup (IESE) i Vicepresident Uni Girona (Basquet Professional Femení  desde l’any 2015)

La seva missió és aportar tot el coneixement de les necessitats en l’àrea d’informàtica, sistemes i ciberseguretat de les empreses per tal d’aportar solucions de valor tecnològic i productes d’alt valor afegit al nostre portfoli per empreses.

El seu repte és portar a Parlem Empreses  a ser un referent i partner de confiança del teixit empresarial del territori.

Jaume Llobet (Director de Finances i Administració)

Diplomat en dret i llicenciat en ciències econòmiques, el Jaume s’incorpora a Parlem com un professional de solvència contrastada en diversos entorns empresarials ( Dow 500 empreses cotitzades a borsa com BI, fons de capital risc com DBA o start-ups com Volta Motorbikes).

Comença la seva trajectòria professional com a auditor a Arthur Andersen & Co. Exerceix a HanesBrand Spain S.A com a CFO durant un període de més de 11 anys, sent una peça clau en la transformació de la marca de fabricant a comercialitzadora així com en la transformació mercantil i accionarial del grup.

Posteriorment, atret pel món de les start-ups decideix unir-se a Volta Motorbikes al 2017. La seva experiència en diferents àmbits i la seva proximitat al negoci aporta a Parlem una Direcció Financera estratègica, propera al inversor i capaç d’adapatar-se al ritme de creixement i necessitats del projecte amb la rigorostiat del mercat de valors.