• L’acord té un caràcter estratègic i permetrà que les dues empreses entrin en sectors que tenen clares sinergies comercials
  • L’operadora de telecomunicacions catalana oferirà a les seves botigues la possibilitat de contractar alarmes a través de 9HProtecta

Barcelona, 1 de febrer de 2022. – Parlem Telecom s’ha aliat amb 9HProtecta per diversificar el seu catàleg de productes i des d’ara oferirà alarmes als seus clients, que es vendran a les desenes de botigues físiques de l’operadora de telecomunicacions a Catalunya. Els productes que es comercialitzaran seran alarmes per a habitatges i comerços, així com projectes a mida per a particulars i empreses.

Aquest acord, que podria ampliar-se en el futur, suposa l’inici d’una  aliança estratègica entre Parlem Telecom i 9HProtecta, que permetrà que les dues empreses entrin en sectors amb clares sinergies comercials. Així, l’operadora de telecomunicacions oferirà productes de seguretat de màximes garanties als seus clients, mentre que 9HProtecta incrementarà el mercat de llars i comerços protegits amb alarma de Catalunya.

Parlem Telecom posa molt en valor la dilatada experiència de més de vint anys en l’àmbit de la seguretat de 9HProtecta, amb el qual comparteix diversos valors empresarials. Així, ambdues companyies promouen la proximitat amb el clients, el compromís amb el territori i la voluntat d’oferir solucions personalitzades i serveis altament qualitatius.

Les dues empreses aspiren a seguir consolidant-se com a companyies de referència en els seus sectors a Catalunya i a millorar el seu posicionament fruit d’aquesta aliança comercial i estratègica.

 

Sobre 9HProtecta

9HProtecta és l’empresa tecnològica dins del Grup Protecta. Ubicada a la comarca d’Osona i amb una dilatada experiència de més de vint anys en el sector, l’empresa està formada per un gran equip de professionals altament qualificats i especialitzats disponibles les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. 9hProtecta també és especialista en sistemes de control d’accessos i és una referència a Catalunya en la implantació de panys i claus digitals.

9hProtecta també ofereix sistemes de videovigilància avançats, amb tecnologia IP i anàlisi de vídeo intel·ligent. Es tracta de sistemes que s’integren amb les alarmes per oferir la millor protecció perimetral per a habitatges i empreses.