A Parlem estem d’enhorabona perquè hem ampliat el nostre vincle amb el Girona FC fins a la temporada 2024-2025 amb l’objectiu de ser un partner clau en el procés de transformació digital del club. Aquest acord, que arriba a pocs dies de l’inici de la temporada històrica del retorn del Girona a Primera Divisió, és convertir l’entitat en un referent en innovació digital.

Gràcies a aquest nou compromís, proporcionarem al club gironí la connectivitat de l’àrea de premsa i de la unitat mòbil, així com la implantació d’un servei de wifi per als aficionats a l’anella de l’Estadi Municipal de Montilivi. Així mateix, seguirem oferint serveis de fibra i wifi a la resta del camp i a les oficines del club, a més de telefonia mòbil per a tots els seus treballadors. La vinculació entre Parlem i el Girona va començar el novembre del 2020, quan ens vam convertir en els seus socis tecnològics com a operadora oficial del club.

El nou acord converteix també Parlem en un dels patrocinadors principals del Girona. D’aquesta manera, el nostre logo s’inclourà durant les properes tres temporades en la part posterior dels pantalons de l’equipació que lluiran els jugadors del primer equip masculí als partits oficials i en la seva equipació d’entrenament. El patrocini també preveu la presència de la imatge de Parlem a l’Estadi de Montilivi, al centre d’entrenament de La Vinya, a la sala de premsa o als canals digitals de l’entitat, entre d’altres espais.

La consolidació d’aquesta col·laboració referma l’aposta compartida de Parlem i del Girona per valors com la proximitat, la catalanitat i l’excel·lència tecnològica. A més, és una mostra de la nostra aposta per la promoció de l’esport català mitjançant diversos patrocinis, com el que va establir el 2021 amb l’OK Lliga, la primera divisió d’hoquei patins.

L’impuls a la digitalització del club gironí contemplat a l’acord l’assumirà la nostra línia de negoci Parlem Empreses, que s’ha marcat com a objectiu la progressiva transformació digital de petites i mitjanes empreses catalanes, així com d’entitats esportives i culturals del país.