La Fundació Catalunya Cultura, en col·laboració amb la Càtedra de Responsabilitat Social i Sostenibilitat de la Universitat de Girona, ha atorgat a Parlem Telecom el Segell d’Empresa Compromesa amb la Cultura que reconeix aquelles companyies que donen suport a la cultura. En aquest sentit, la fundació considera que l’operadora destaca pel seu suport a la llengua i la cultura del territori amb patrocinis com el de la Setmana del Llibre en català, els Premis Enderrock, els Sant Jordi, els Showcase Flaixbac i, entre altres, el Festival Itinera, projecte guanyador del Premi IMPULSA CULTURA 2021 i que forma part de la Comunitat IMPULSA de la Fundació.

Aquest Segell avala el lideratge, l’excel·lència i el compromís d’una empresa amb la cultura. Per obtenir-lo, una Comissió d’Avaluació formada per experts independents valora l’empresa segons els criteris de lideratge organitzacional en la promoció de la cultura, les accions de promoció, i l’impacte social, territorial i comunicatiu d’aquestes actuacions. En el cas del Grup Parlem, hem superat l’avaluació amb una qualificació d’excel·lent.

Valors de marca i d’identitat

Ernest Pérez-Mas, CEO del Grup ha agraït el reconeixement rebut i ha afegit que “la cultura té un paper destacat en la cohesió social i en l’evolució i consolidació de la societat catalana i, és per això, que l’atorgament d’aquest distintiu que ens reconeix les bones pràctiques empresarials en favor del món cultural ens esperona a continuar treballant en aquesta línia“. Parlem, com a empresa, neix i creix amb uns valors lligats a la catalanitat, la nostra cultura i la nostra història, “uns valors de marca que estan lligats a la nostra identitat, ja que som una operadora de telecomunicacions basada en la llengua i, inherentment, en la cultura del país”.

Fins ara, ja són 17 les companyies que han obtingut aquesta distinció de compromís amb la cultura del país. En aquesta última avaluació realitzada, a banda de Parlem, també han rebut el Segell d’Empresa Compromesa amb la Cultura el Centre Dental Les Escoles, de Terrassa (Vallès Occidental), i el celler Raventós Codorníu, de Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès).