• La companyia de telecomunicacions, que ha sortit fa unes setmanes a borsa dins del mercat BME Growth, està executant un pla valorat en 1 M€ per obrir desenes de locals físics a tot Catalunya
  • Aquest setembre s’inauguren noves botigues de Parlem Telecom a Vic, Malla (Osona), Amposta, Igualada i Terrassa

 

Barcelona, 8 de setembre de 2021. – Parlem Telecom accelera la seva expansió territorial amb l’execució d’un pla valorat en 1 M€ per inaugurar desenes de botigues físiques a tot Catalunya durant el període 2021-2022. L’objectiu de l’operadora de telecomunicacions, que fins ara només comptava amb locals propis a Barcelona, Reus i Lleida, és augmentar la proximitat vers els seus clients. Així, aquest mes de setembre s’obriran fins a cinc botigues noves de la companyia a Vic, Malla (Osona), Amposta, Igualada i Terrassa.

L’aposta de Parlem Telecom per la proximitat, la identitat i la cultura del país expliquen aquesta expansió territorial, que situa els clients al centre de la seva estratègia. De fet, l’obertura de botigues busca generar la màxima confiança als consumidors i arribar a tothom, especialment a aquells no familiaritzats amb els entorns digitals. L’operadora catalana ha aparegut els dos últims anys entre les 200 empreses que més ràpid creixen d’Europa dins del top 1.000 anual que elabora el Financial Times. Aquest creixement s’explica per uns serveis de telecomunicacions òptims, però, sobretot, per oferir proximitat amb un tracte als clients proper i en català, amb valors diferenciats en un mercat molt saturat.

Els clients de Parlem poden gaudir de serveis addicionals en les botigues de l’operadora catalana com, per exemple, descomptes de fins al 20% al contractar una assegurança (de la llar, automòbil, comunitat de propietaris, comerços i empreses, accidents personals, entre d’altres) a la mútua catalana Mussap. Cal tenir en compte, a més, que Parlem Telecom pot oferir una de les millors cobertures de fibra òptica de Catalunya, així com un servei molt òptim de cobertura de mòbil.

El pla d’expansió territorial de la companyia de telecomunicacions catalana, que cotitza amb èxit des d’aquest estiu al mercat borsari BME Growth, contempla obrir botigues franquícia a capitals de comarca, botigues mòbils a pobles i botigues insígnia a capitals de província.

Paral·lelament, Parlem Telecom també aspira a esdevenir un gran grup de telecomunicacions europeu de proximitat, que sigui capaç d’incorporar nous operadors regionals amb marca pròpia fora de Catalunya. En aquest sentit, el juliol es va posar en marxa “aproop”, una nova companyia de telecomunicacions de proximitat per al País Valencià.