Barcelona, 30 d’agost de 2021. – Parlem Telecom i el Club Patí Calafell han arribat a un acord de patrocini de l’equip d’hoquei patins per a la temporada 2021/2022. Una aposta de l’operadora de telecomunicacions catalana pel club, els seus esportistes i els seus aficionats i que com a canvi més important farà que passi a denominar-se Parlem Calafell. 

L’acte de presentació de l’acord ha sigut aquesta tarda al Pavelló Joan Ortoll i ha comptat amb la presència de Xavi Palau, president del Club Patí Calafell, Ernest Pérez-Mas, CEO de Parlem Telecom, i Ramon Ferré i Solé, alcalde de Calafell, a més del primer equip i del seu entrenador. 

Aquest acord confirma Parlem en el seu compromís pel desenvolupament de la competició i dels clubs d’hoquei patins, que tenen una gran tradició a Catalunya, on aquest esport està arrelat a múltiples llocs. En paraules d’Ernest Pérez-Mas, CEO de Parlem Telecom, la companyia de telecomunicacions “està compromesa amb l’esport català i defensa valors com la solidaritat i la territorialitat, compartits amb el club i l’hoquei patins català”. En aquesta línia, Parlem Telecom també és patrocinador oficial de l’OK Lliga d’hoquei patins -que durà el nom Parlem OK Lliga- fins a la temporada 2023-2024. 

Per la seva banda, Xavi Palau, president del Club Patí Calafell, ha assegurat que “aquest recolzament ajudarà a potenciar la plantilla i a afrontar la temporada amb més il·lusió i força”. 

El CLUB PATÍ CALAFELL és un club d’hoquei patins de Calafell, fundat el 1952 i que, actualment, competeix a l’Ok Lliga amb Ferran López com a entrenador a la banqueta.