La competició masculina, que compta amb 11 equips catalans d’un total de 14, canvia la seva denominació a PARLEM OK LLIGA des d’aquesta nova temporada fins a la 2023-2024

 

Barcelona, 25 d’agost de 2021. –Aquest dimecres 25 d’agost s’ha celebrat, a les Caves Freixenet de Sant Sadurní d’Anoia, l’acte de presentació i el sorteig dels quadres de competició de la Parlem OK Lliga, l’OK Lliga Femenina i de l’OK Lliga Plata Masculina i femenina 21/22.

Les novetats per a la nova temporada han estat principalment l’acord entre Parlem Telecom i la RFEP per convertir-se en el patrocinador oficial de l’OK Lliga Masculina i la modificació en l’OK Lliga Plata Femenina, que per primera vegada es disputarà durant tot el curs.

El president de la Reial Federació Espanyola de Patinatge (RFEP)D. Carmelo Paniagua, ha donat la benvinguda a tots els assistents a l’acte i ha agraït a Parlem Telecom per la confiança dipositada “vull donar les gràcies personalment i en nom de tota la federació a Parlem Telecom per la seva decidida aposta per l’hoquei patins, seguirem treballant per seguir aconseguint suports tan bons com aquest. L’any passat va ser molt complicat per la situació pandèmica però gràcies a la feina de totes les persones de l’hoquei sobre patins, vam aconseguir tirar-ho endavant. Brindem per una gran temporada”. A més, Paniagua també va destacar l’entrada de patrocinis com el de Parlem a la competició, “ens permetrà que l’hoquei tingui una major visibilitat i difusió”.

Per la seva banda, el CEO de Parlem, Ernest Pérez-Mas, ha declarat que “amb aquest patrocini, Parlem Telecom guanya visibilitat i s’associa amb un esport d’elit que competeix a nivell europeu i amb qui comparteix valors com la identitat i la proximitat”.

Durant l’acte de presentació es va fer el sorteig dels equips per veure quin serien els primers encreuaments de les primeres jornades, i també es va lliurar el premi als millors jugadors de la temporada passada, tant de l’OK Lliga femenina, com de la competició masculina.

La REIAL FEDERACIÓ ESPANYOLA DE PATINATGE és l’entitat privada d’utilitat pública que, sense ànim de lucre, reuneix dins del territori espanyol a esportistes, tècnics, jutges / àrbitres, clubs i federacions territorials dedicats a la pràctica de l’esport de patinatge sobre rodes en les seves especialitats de Patinatge Artístic, Patinatge Velocitat, Hoquei sobre Patins, Hockey Línia, Freestyle, Roller Derby, Skateboarding, Alpí en Línia, Descens en Línia, Roller Freestyle i Scooter, així com d’altres especialitats, relatives a la pràctica del patinatge, que en un futur puguin ser assumides, sent el seu objectiu la promoció, organització i desenvolupament de tals especialitats a tot el territori estatal.