• L’operadora i la cooperativa signen un conveni de col·laboració que beneficia els usuaris d’ambdues organitzacions i que contempla el desenvolupament de forma conjunta d’iniciatives innovadores
  • L’acord preveu la instal·lació de shop in shops i de corners de Parlem Telecom a les botigues d’Abacus
Barcelona, 1 de desembre de 2021. – Parlem Telecom i Abacus Cooperativa han signat una aliança estratègica, en la qual ambdues companyies preveuen desenvolupar conjuntament iniciatives innovadores vinculades al món de les noves tecnologies per als membres de les seves respectives comunitats i la societat en general. El conveni de col·laboració, que ha estat signat pel CEO de Parlem Telecom, Ernest Pérez-Mas, i pel codirector general d’Abacus, Oriol Soler Castanys, reforçarà la posició al mercat de l’operadora i la cooperativa i permetrà establir sinergies entre ambdues empreses, que comparteixen valors de servei a la societat i proximitat. L’aliança Abacus-Parlem Telecom comprèn els territoris de Catalunya, Illes Balears i País Valencià.
L’acord també té una vessant comercial, ja que preveu la instal·lació de petites botigues de Parlem Telecom a l’interior de 22 establiments d’Abacus de Catalunya durant un període de dos mesos (desembre i gener). En aquestes shop in shops es vendran als clients d’Abacus els diversos serveis de telecomunicacions de Parlem, així com un producte específic exclusiu amb una tarifa econòmica que vol facilitar encara més l’accés digital a les famílies. A més, s’instal·laran en unes altres 17 botigues catalanes d’Abacus corners amb informació de Parlem Telecom. En l’àmbit del País Valencià, l’acció comercial es farà sota la marca del Grup Parlem, recentment llançada, Aproop Telecom, que estarà present a un total de 6 botigues d’Abacus.
L’aliança entre Parlem Telecom i Abacus Cooperativa, de la que se’n coneixeran més detalls pròximament, es produeix en plena fase d’expansió de l’operadora catalana, que cotitza amb èxit al mercat borsari BME Growth des delmes de juny i està executant un pla d’obertura de botigues a Catalunya valorat en 1 milió d’euros. L’acord amb una cooperativa de referència en l’àmbit del consum cultural, educatiu i de lleure com Abacus és un pas més de Parlem Telecom per consolidar-se com la gran operadora de proximitat del país i per seguir augmentant el seu creixement al mercat.

Sobre Abacus Cooperativa

Fundada l’any 1968, Abacus és una cooperativa dedicada a l’educació, la cultura i el lleure amb una comunitat de gairebé 1 milió de socis de consum i més de 700 socis de treball. Recentment, Abacus s’ha fusionat amb la cooperativa Som* la cultura de tots —que inclou marques com Sàpiens, Petit Sàpiens, El Món d’Ahir, CUINA, Descobrir, Arrels, Ara Llibres, Amsterdam, La Casa dels Clàssics o Atlas of the Future, entre d’altres— amb la voluntat de bastir un projecte de país en els àmbits de la cultura, l’educació i el cooperativisme.
Abacus aposta per dinamitzar el territori amb els seus 49 establiments a Catalunya, València i Balears, i és un referent de confiança que busca l’impacte econòmic i el social de la seva activitat, apostant per la gestió amb equitat, participació i sostenibilitat reconeguda el 2018 amb la Creu de Sant Jordi concedida per la Generalitat de Catalunya i la Medalla d’Or al Mèrit Cívic de l’Ajuntament de Barcelona.
Abacus és membre fundador del Grup CLADE, el primer grup empresarial cooperatiu català. La cooperativa compta amb una trajectòria de més de 50 anys apostant per la cultura, l’educació i el lleure cooperatiu.